Oryginalne TS2: Tak Pomógł: 10 razy Wiek: 14 Dołączył: 19 Wrz 2009 Posty: 735 Skąd: LA, Miami <3
Wysłany: 22-04-10, 09:23
A, i jeszcze opiekunka czasami gotuje obiady .
[ Dodano: 22-04-10, 09:30 ]
Olusha napisał/a:
Szkoda tylko, że dziećmi się nie zajmuje.
Dokładnie. Te opiekunki tak mnie denerwują, że masakra. Pieluchy zmieniają chyba po dwugodzinnym płaczu dziecka. Już jedna zginęła, bo mnie wkurzyła.
_________________ last.fm
Byle co, byle kto, weź odbij typie,
Bo mam cierpliwość na chwilę, spotkamy się na stypie, ziom.
Przyjdę z nią, złożę kwiaty, po angielsku wyjdę w trakcie.
I pójdę pić z nią wino, siedzieć nocą na huśtawce.
Ostatnio zmieniony przez armando_95 22-04-10, 09:30, w całości zmieniany 1 raz
Dokładnie. Te opiekunki tak mnie denerwują, że masakra.
Taaak. Moja opiekunka gdy simka wróciła z pracy, stwierdziła, że wykonała robotę, a dziecko położyła na podłodze! Nie zauważyłem tego więc poszedłem do pokoju dziecięcego, ale dziecka nie ma! W końcu znalazło się - w kuchni obok lodówki.
Wkurza mnie też, że simy tak wolno wykonują wszystkie czynności. Przykład - rodzina je obiad. Wszystko jest cacy tylko połowę czasu zajmuje im paplanina o jakiś pierdołach. Tak się grzebią, że obiad zajmuje im ze 2 godziny! Najczęściej tak się dzieje kiedy sim musi iść do pracy albo szkoły i idzie głodny.
_________________ Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło .
Głupi że niema pór roku i pogody [chyba ze pory są ??]
Jak to nie ma pór roku? Wystarczy mieć dodatek "Cztery pory roku"!
A tak żeby nie zbaczać z tematu: Mi w simsach nie podoba się, że nie można iść w gości do sąsiadów.
_________________ Żadnych lisów, teatrów, wybuchowych exploderów tylko Google Chrome!
Jak to nie ma dodatków? Przecież sims 2 ma dodatki:
-Sims 2 Na studiach
-Sims 2 Cztery pory roku
-Sims 2 Zwierzaki
-Sims 2 Czas wolny
-Sims 2 Podróże
-Sims 2 Osiedlowe życie
-Sims 2 Własny biznes
I 6 pakietów! A żeby znów nie zmieniać tematu:
Nie podoba mi się sposób działania komornika: Potrafi się teleportować i ma takie śmieszne "działko". [/quote]
_________________ Po co odkładać na jutro coś, co można zrobić pojutrze.
Oryginalne TS2: Tak Pomogła: 4 razy Dołączyła: 23 Gru 2009 Posty: 785 Skąd: Lubartów ...
Wysłany: 02-06-10, 19:34
Nie podoba mi się to,że nie można odwiedzać sąsiadów itp.
No i to,że jak sobie wezmę dużo opcji żeby je potem sim wykonał to wszystkie się usuwają.No może prócz jednej - ostatniej.To jest bardzo wkurzające.
I to tyle ( jak na razie xD )
_________________ Hit me like a ray of sun
Burn into my dark night
You’re the only one that I want
And I’m addicted to your light
I swore I’d never fall again
But this don’t even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again
Oryginalne TS2: Tak Pomogła: 3 razy Wiek: 11 Dołączyła: 09 Kwi 2010 Posty: 435 Skąd: lubartów
Wysłany: 05-06-10, 13:25
Mnie podobnie jak poprzedników denerwuje opiekunka.Swoją prace wykonuje okropnie i jeszcze żąda zapłaty .Nie można też odwiedzać sąsiadów.Tyle (chyba że coś nie jeszcze zdenerwuje )
_________________ 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,
gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał
zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które
wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skaaacz!!!"
- wklej to do podpisu. =]
Oryginalne TS2: Tak Pomógł: 10 razy Wiek: 14 Dołączył: 19 Wrz 2009 Posty: 735 Skąd: LA, Miami <3
Wysłany: 07-07-10, 18:08
Mnie jedna rzecz bardzo wkurza. Sposób chodzenia studentów. Chodzą jak jakieś zamuły. xD To jest naprawde denerwujące, ten szczegół popsuł dodatek, według mnie.
_________________ last.fm
Byle co, byle kto, weź odbij typie,
Bo mam cierpliwość na chwilę, spotkamy się na stypie, ziom.
Przyjdę z nią, złożę kwiaty, po angielsku wyjdę w trakcie.
I pójdę pić z nią wino, siedzieć nocą na huśtawce.
Oryginalne TS2: Tak Pomogła: 1 raz Dołączyła: 05 Cze 2010 Posty: 136 Skąd: Z tąd! XD
Wysłany: 07-07-10, 21:04
A mnie tu jeszcze nie było.
- Brak podglądu na to, co dzieje się w sąsiedztwie.
- Okropne ekrany wczytywania.
- Gwałtowne przejście z dnia na noc i vice versa.
- Czas w jakim Simowie wykonują niektóre czynności.
- Jak zwykle EA pokazało że lepiej dać mniej za więcej, a później to samo przy dokupywaniu dodatków. To już się robi nudne... Co bym zrobiła bez dodatków z internetu?
- Te wymachiwanie łapami i tłumaczenie przez Sima że jest głody czy też nie może przejść...
- Brak rowerów, wielki błąd.
- Simowie nie mogą żyć na wsi, a szkoda.
- Przedmieście? Na pewno nie, śródmieście, to tak. Przedmieście jest spokojne, i jak sama nazwa wskazuje, leży przed miastem.
- Gra po pewnym czasie się nudzi i jest monotonna.
Mnie osobiście cholernie (za przeproszeniem) wkurzają we zwierzaki co złażą się pod dom i później same kałuże są i trzeba to sprzątać >.< Dołujące. Oraz te tłumaczenia Sima jak mu to źle i nie dobrze... Strata czasu.
_________________ "Marzenia które się spełniają, nie są prawdziwymi marzeniami." Edward Elric
"Świat pozbawiony poświęceń nie ma prawa bytu." Halibel.
"You can use your keys to open the door...or lock it tight. And if you do choose to open it...you can still decide not to pass through." Urahara Kisuke
Oryginalne TS2: Tak Pomogła: 4 razy Dołączyła: 23 Gru 2009 Posty: 785 Skąd: Lubartów ...
Wysłany: 30-07-10, 10:56
April napisał/a:
Mnie osobiście cholernie (za przeproszeniem) wkurzają we zwierzaki co złażą się pod dom i później same kałuże są i trzeba to sprzątać >.<
Mnie też to wkurza ;/ + sim jak odejdzie od komputera to go nie wyłączy i prąd się marnuje i większe rachunki ... A tak to całkiem fajna gra , ale lepsze TS3 ( jak dla mnie )
_________________ Hit me like a ray of sun
Burn into my dark night
You’re the only one that I want
And I’m addicted to your light
I swore I’d never fall again
But this don’t even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum