Oryginalne TS2: Tak Pomógł: 10 razy Wiek: 14 Dołączył: 19 Wrz 2009 Posty: 737 Skąd: LA, Miami <3
Wysłany: 29-07-10, 14:11
Z tego, co pamiętam (dawno nie grałem w simsy) to boolpropem można.
_________________ last.fm
Byle co, byle kto, weź odbij typie,
Bo mam cierpliwość na chwilę, spotkamy się na stypie, ziom.
Przyjdę z nią, złożę kwiaty, po angielsku wyjdę w trakcie.
I pójdę pić z nią wino, siedzieć nocą na huśtawce.
Oryginalne TS2: Tak Pomogła: 2 razy Wiek: 15 Dołączyła: 09 Gru 2006 Posty: 206 Skąd: Ze stajni =]
Wysłany: 29-07-10, 14:14
Tak, boolpropem. Wchodzisz w zakładkę i podciągasz myszką wskaźnik (chyba z wciśniętym shiftem, mi tak działało). Ze wskaźnikiem znajomości i potrzebami jest tak samo =]
Oryginalne TS2: Tak Pomogła: 13 razy Dołączyła: 24 Lip 2008 Posty: 190 Skąd: ZS
Wysłany: 29-07-10, 14:46
monikaa1295 napisał/a:
czy jest jakis kod żeby można mieć od razu 10 punktów umiejętności np. gotowania?
Jeśli nie chcesz zepsuć sobie gry boolpropem ściągnij ten obraz:
http://www.simchaotics.ne...ltiPainting.htm
Ma również inne fajne funkcje. Używam go od baaaardzo dawna i nic mi się z grą złego nie dzieje.
_________________ Stephen King — Pokochała Toma Gordona „Każdego można pokonać... ale nie wolno dopuścić do sytuacji, w której człowiek pokonuje sam siebie.”
Oryginalne TS2: Tak Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 22 Lis 2009 Posty: 217 Skąd: woj. śląskie
Wysłany: 29-07-10, 21:44
Kira napisał/a:
Tak, boolpropem. Wchodzisz w zakładkę i podciągasz myszką wskaźnik (chyba z wciśniętym shiftem, mi tak działało). Ze wskaźnikiem znajomości i potrzebami jest tak samo =]
Dzięki o to mi chodziło
Amy napisał/a:
ACZKOLWIEK nie przekombinuj, bo już na forum było multum przypadków gry nieodwracalnie zepsutej przez boolpropa. Nie jest to reguła, ale się zdarza.
Patty napisał/a:
Jeśli nie chcesz zepsuć sobie gry boolpropem ściągnij ten obraz:
http://www.simchaotics.ne...ltiPainting.htm
Ma również inne fajne funkcje. Używam go od baaaardzo dawna i nic mi się z grą złego nie dzieje.
Dzięki za pomoc i dorady, ale jednak skożystam z boolprop'a. Nie ma ryzyka nie ma zabawy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum