Taa.. Pamiętam tą podnieche jak przychodził od razu robiłem zdjęcia xD
Śmieszne Historyjki??? Raczej nie mam ale pamiętam jak ukradł mi pianino,
i się zastanawiałem jak on to tam włożył ( miałem chyba 6 lat ) : )
Ostatnio zmieniony przez Platinus 10-02-10, 19:19, w całości zmieniany 1 raz
Oryginalne TS1: Tak
Wiek: 21 Dołączyła: 22 Cze 2009 Posty: 32 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: 12-07-10, 00:05
Przy samych początkach grania, moja siostra, gdy przychodził złodziej, wołała mnie, bym koniecznie z nią siedziała przy komputerze, bo ona się boi. ^^ Na rozgrzeszenie ma to, że miała wtedy nie więcej, niż siedem, osiem lat. ;)
Pamiętam, że kiedyś zbudowałam basen, ale tak niefortunnie a ładnie, że gdy powiększałam dom, nie miałam serca go kasować, czy przerabiać. Zbudowałam więc pokój za nim, do którego można było dostać się tylko wpław. No i złodziej musiał tam płynąć. Śmiesznie wyglądał, gdy wracając, machał torbą ponad wodą. Policjant przyleciał, owszem, ale władował się do basenu i minął się ze złodziejem prawie że na środeczku. ;) Swoją drogą sprzątaczka też pokonywała tę drogę, trzymając talerze nad wodą. ;)
_________________ "Jesteśmy zajęci. My tu przestajemy być. Dlaczego nam przeszkadzasz?"
J.G.
Oryginalne TS1: Tak Pomogła: 126 razy Wiek: 30 Dołączyła: 12 Wrz 2005 Posty: 2293 Skąd: Chad room
Wysłany: 12-07-10, 00:10
Nie wiem, czy kojarzycie takie nakładki na basen od Mariny, że wyglądał dużo bardziej realistycznie. U sima mojej koleżanki w domu był najdroższy sprzęt, meble, obrazy itp. a złodziej ukradł właśnie te nakładki.
Wonder if I'll ever have it under my tongue?
_________________ 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,
gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał
zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które
wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skaaacz!!!"
- wklej to do podpisu. =]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum